Ouă La Cuptor Portobello
Ouăle coapte Portobello ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 225 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți spanac, brânză de capră, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Rețete similare includ OUĂ LA CUPTOR CU PORTOBELLO (HUEVOS CON PORTOBELLO), Ouă Portobello Benedict, și Cina in seara asta: ouă în Purgatoriu (ouă coapte în sos de roșii).
Instrucțiuni
Întoarceți cuptorul la fiert. Curățați capacele de ciuperci și, dacă doriți, răzuiți ușor branhiile din partea inferioară a fiecărui capac.
Ungeți ciupercile pe ambele părți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Așezați branhia în jos pe o tigaie și gătiți timp de aproximativ 3-5 minute.
Scoateți din cuptor. Întoarceți cuptorul până la 350 de grade F. întoarceți ciupercile cu fața în sus și începeți să construiți. Mai întâi, așezați spanacul în capac construind părțile laterale și creând un puț în mijloc, dacă este necesar, pentru a găzdui oul.
Adăugați niște brânză de capră și rupeți cu grijă un ou în fântâna fiecăruia dintre capacele de ciuperci. Acum puneți-le înapoi în cuptorul dvs. de 350 F și coaceți timp de 15 până la 17 minute, în funcție de cât de bine făcute sau cu partea însorită în sus vă plac ouăle.