Ouă italiană și paste Scramble

Ouă italiană și paste Scramble
Reteta italiană ou și paste Scramble ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 428 calorii, 24g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Un amestec de ceapă, paste orzo, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Vara Veggie Ou Scramble, The Italian Scramble, și Mic dejun ușor încăierare cu cârnați Italian.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați orzo și gătiți până la al dente, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
4
Scurgeți orzo-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
5
Bateți ouăle, sarea și piperul într-un bol mediu pentru a le amesteca. Se amestecă brânza și busuiocul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PiperPiper
BusuiocBusuioc
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați pancetta și sotati până când sunt crocante și aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
8
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
9
Se adaugă sparanghelul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
10
Adăugați orzo și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
11
Adăugați amestecul de ouă. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați amestecul până când ouăle sunt ușor setate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Transferați amestecul de ouă într-un bol de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista