Ouă Fierte Mexicane

Ouă Fierte Mexicane
Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Ouăle poacate mexicane ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 324 calorii. Pentru $ 3.66 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, tortilla, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ouă Sardou (ouă braconate în stil New Orleans cu inimi de anghinare, spanac și Hollandaise), Nutriție în ouă și pentru ouă în sos de roșii, și Ouă fierte în roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Prăjiți chilele poblano și jalepeno direct în flacăra unui arzător cu gaz, întorcându-se până se carbonizează pe toate părțile. (Alternativ, dacă gătiți cu o sobă electrică, fierbeți până la cărbune.) Puneți chiles într-un castron, acoperiți și aburiți până se înmoaie și se răcește, aproximativ 20 de minute. Peel, semințe, și se taie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Întindeți tomatilele pe o tigaie căptușită cu folie, condimentați cu sare, piper și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Coaceți în cuptor până când este moale și ușor carbonizat, 30 de minute. Între timp, tăiați tortilele în pene și așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Pulverizați ambele părți cu spray de ulei de măsline și coaceți până când sunt crocante și aurii, întorcându-se la jumătate între ele, 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De MăslineSpray De Ulei De Măsline
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se sotează ceapa și usturoiul în 3 lingurițe de ulei de măsline extravirgin până se înmoaie și începe să se rumenească, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați ardei, roșii, chimen, boia, zahăr și apă și gătiți până când roșiile încep să izbucnească și aromele se reunesc, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Împărțiți sosul între 4 feluri de mâncare mici. Puneți ouă și puneți 1 ou pe fiecare farfurie peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Garnisiți cu câteva tortilla coapte, frescă de queso mărunțită, un vârf de ardei și cilantro tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista