Ouă Etnice
Ouăle etnice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 51 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 134 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Go Dairy Free are 7 fani. Dacă aveți pudră de chili, o băutură delicioasă din lapte de cocos, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Desert Etnic Cu Iaurt, Șuncă de curcan în stil etnic și supă de cartofi fără bulion, și Ouă scoțiene – ce ar putea bate ouăle fierte prăjite adânc atunci când sunt acoperite cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă ceapa și garlic.In o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și ceapa, usturoiul, ghimbirul și pudra de chili până când sunt parfumate și ceapa este fragedă.Se amestecă ketchup-ul.
Adăugați ouăle și sautați ușor timp de aproximativ 1 minut.Se amestecă băutura din lapte de cocos. Când începe să fiarbă, reduceți focul la foc mic, acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați suc de lămâie și sare, după gust. Aruncă la coat.To serviți, puneți sosul în tigaie în fiecare farfurie de servire.
Tăiați fiecare ou în jumătate și puneți-l pe Sos.