Ouă diabolice la sud de graniță

Ouăle diabolice de la sud de graniță sunt o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 128 calorii. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână avocado, suc de murături, salsa ușoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de retetele mele. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ La sud de graniță ouă Diavolite, Quiche la sud de graniță, și Salata la sud de graniță.
Instrucțiuni
Feliați ouăle pe jumătate pe lungime; îndepărtați cu grijă gălbenușurile, păstrând intacte jumătățile de albuș de ou.
Puneți gălbenușurile și avocado într-un castron mediu. Se amestecă ceapa verde și următoarele 3 ingrediente până se omogenizează. Puneți amestecul de gălbenuș uniform în jumătăți de albuș de ou.
Presărați uniform cu pudră de chili, dacă doriți. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră sau până la 24 de ore. Dollop cu salsa chiar înainte de servire.
Cathy Dodson, Knoxville, Tennessee