Ouă Diabolice Dijon

Ouă Diabolice Dijon
Dijon Deviled Ouă ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 46 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 12 și costă 28 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți sare condimentată, boia de ardei, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă verzi și ouă diabolice de șuncă, și Ouă verzi și șuncă: ouă diabolice.

Instrucțiuni

1
În cratița de 2 litri, așezați ouăle într-un singur strat; adăugați apă rece până la 1 inch deasupra ouălor. Acoperiți și încălziți până la fierbere; opriți focul. Dacă este necesar, scoateți tigaia de pe foc pentru a preveni fierberea ulterioară. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute. Treceți imediat apă rece peste ouă sau puneți-le în apă cu gheață până se răcește complet. Pentru a elimina coajă, crackle-l atingând ușor peste tot; rola între mâini pentru a slăbi. Peel, începând de la capătul mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Tăiați ouăle decojite pe lungime în jumătate. Scoateți gălbenușurile de ou într-un castron mic; mash cu furculita. Se amestecă smântână, muștar, ceapă și sare condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
SmântânăSmântână
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MuștarMuștar
CeapăCeapă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Umpleți jumătățile de albuș de ou cu amestec de gălbenușuri de ou, îngrămădind ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
4
Se presară cu boia de ardei. Acoperiți și refrigerați până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista