Ouă Deviled Japoneze
Ouăle Deviled japoneze necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și דל פחמימות,ă are 89 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării americane. Mergeți la magazin și ridicați ouă, pesmet panko, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 14%. Rețete similare sunt Ouă Deviled Japoneze, Ouă Deviled Japoneze, și Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Scoateți ouăle din apa fierbinte, răciți-le sub apă curentă rece și curățați-le.
Așezați semințele de susan într-o tigaie uscată la foc mediu; gatiti si amestecati pana se rumenesc usor, aproximativ 3 minute.
Scoateți să se răcească pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Tăiați fiecare ou pe jumătate pe lungime; așezați gălbenușurile într-un robot de bucătărie cu maioneză, sos de soia, pastă de wasabi și oțet de orez. Procesați până se omogenizează; așezați ceapa verde și pesmetul panko în amestecul de gălbenușuri și pulsați suficient pentru a amesteca uniform.
Aranjați jumătățile de albuș de ou pe un platou de servire; lingură amestecul de gălbenușuri în albușuri.
Se presară cu semințe de susan prăjite.