Ouă de zăpadă cu cremă de fistic și ciocolată
Ouăle de zăpadă cu cremă de fistic și ciocolată ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 286 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, ciocolată dulce-amăruie de calitate fină, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ouă de zăpadă cu cremă de fistic și ciocolată, Mămăligă cu fistic și ciocolată neagră cu burniță Mascarpone, și Fursecuri cu unt de fistic cu ciocolată Tres Leches burniță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Puneți nuci în apă clocotită și gătiți 2 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se transferă într-un castron cu gheață și apă pentru a opri gătitul.
Se scurge din nou în colander. Îndepărtați pielea și uscați nucile, apoi întindeți-le în 1 strat într-o tigaie superficială.
Se coace în mijlocul cuptorului până se usucă și se prăjește ușor, aproximativ 7 minute, apoi se răcește. Tăiați grosolan 2 linguri de nuci și lăsați nucile rămase întregi.
Măcinați fin fisticul întreg cu 2 linguri de zahăr într-un robot de bucătărie.
Adăugați 3 linguri de lapte și procesați într-o pastă. Se amestecă 5 linguri de lapte și se transferă crema de fistic într-un castron. Rece, acoperit, 8 ore.
Bateți împreună 2 linguri de zahăr și restul de 3 1/2 căni de lapte într-o tigaie adâncă de 12 inci și aduceți la foc mic (laptele ar trebui să se aburească, dar nu să baloneze).
În timp ce laptele se încălzește, bateți albușurile cu suc de lămâie și un vârf de sare într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până când țin doar vârfuri moi. Bateți treptat în 1/2 cană plus 2 linguri de zahăr, puțin câte puțin, și bateți până când bezea ține doar vârfuri rigide.
Folosind o lingură de înghețată în formă ovală sau o lingură de supă ovală, formați 8 "ouă" de bezea, aruncându-le ușor ca formate în amestec de lapte (păstrați laptele la foc mic). Braconați bezea până când sunt așezate pe fund, aproximativ 2 minute, apoi întoarceți-le cu grijă și braconați până când sunt așezate pe tot parcursul, încă aproximativ 2 minute.
Transferați cu o lingură cu fante într-o tigaie de copt superficială căptușită cu folie de plastic și faceți încă 8 bezea în același mod.
Se toarnă lichidul de braconaj printr-o sită foarte fină într-o măsură mare de sticlă.
Bateți gălbenușurile, rămânând 2 linguri de zahăr și un vârf de sare într-o cratiță grea de 2 litri, apoi adăugați încet lichid de braconaj, amestecând constant. Gatiti crema la foc moderat mic, amestecand constant cu o lingura de lemn, pana cand este suficient de groasa pentru a acoperi spatele lingurii si inregistreaza 170 pana la 175 F pe un termometru cu citire instantanee (nu fierbeti).
Se toarnă crema într-un castron metalic și se amestecă crema de fistic și extractul de migdale. Puneți vasul într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și cremă rece, amestecând ocazional.
Se toarnă crema printr-o sită foarte fină într-un alt castron, apăsând și aruncând solidele.
Topiți ciocolata într-un castron mic de metal așezat peste o cratiță mică cu apă care abia fierbe, amestecând ocazional, până se omogenizează.
Turnați crema în 8 boluri puțin adânci sau farfurii cu margini și aranjați bezea deasupra.
Stropiți ciocolată peste bezea și cremă și presărați cu fistic tocat.
* Utilizarea fisticului crud (nu prăjit) conferă cremei cea mai bună culoare și o adevărată aromă de fistic, disponibilă la multe magazine de alimente naturale și Kalustyan ' s (212-685-3451 sau kalustyans.com.) * bezeaua și crema pot fi făcute cu 6 ore înainte și răcite separat, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire. * Albușurile din această rețetă nu vor fi gătite complet. Dacă salmonella este o problemă în zona dvs., puteți utiliza albușuri de ou pudră reconstituite, cum ar fi doar albușuri.