Ouă de pita Benedict peste Prosciutto la grătar și ulei de măsline Hollandaise

Ouă de pita Benedict peste Prosciutto la grătar și ulei de măsline Hollandaise
Ouă Pitan Benedict peste Prosciutto la gratar si ulei de masline Hollandaise necesită în jurul valorii de 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1417 calorii, 22g de proteine, și 134g de grăsime. Pentru $ 3.1 pe portie, veți obține un sos care servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare gri, suc de lămâie, sare gri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 48%. Încercați Arugulan și Prosciutto ou Benedict cu Blender sos Hollandaise, Ouă Benedict cu Chipotle Hollandaise, și Ouă Benedict cu sos Hollandaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Puneți gălbenușurile de ou, smântâna, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un blender și amestecați câteva secunde la viteză mare până când aveți un amestec spumos neted. Încă la viteză mare, începeți să turnați amestecul de unt fierbinte într-un flux subțire, constant, nu prea încet. Pe măsură ce adăugați amestecul de unt, sosul trebuie să se îngroașe. Continuați să turnați și să amestecați până când se folosește tot untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Serviți imediat sau păstrați cald.
4
Faceți ouăle: umpleți o tigaie mare adâncă la jumătate cu apă și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Ungeți 1 lingură de unt în 2 ramekine sau boluri mici rezistente la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se presară cu sare și piper. Crăpați 2 ouă în fiecare fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Așezați vasele în apa fierbinte și acoperiți tigaia. Gatiti pana la firma, aproximativ 6 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
În timp ce ouăle braconează, încălziți o tigaie la grătar și grătați prosciutto până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Ungeți pita cu untul rămas și grătați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Puneți o bucată de pita prăjită pe fiecare dintre cele 2 farfurii și deasupra cu prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
11
Scoateți ouăle din ramekins rulând un cuțit sau o spatulă mică în jurul ouălor. Desfaceți ouăle deasupra prosciutto-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
12
Stropiți ouăle cu 2 linguri Hollandaise, macinați puțin piper negru peste fiecare și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Revista