Ouă de pita Benedict peste Prosciutto la grătar și ulei de măsline Hollandaise

Ouă de pita Benedict peste Prosciutto la grătar și ulei de măsline Hollandaise
Ouă Pitan Benedict peste Prosciutto la gratar si ulei de masline Hollandaise necesită în jurul valorii de 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1417 calorii, 22g de proteine, și 134g de grăsime. Pentru $ 3.1 pe portie, veți obține un sos care servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare gri, suc de lămâie, sare gri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 48%. Încercați Arugulan și Prosciutto ou Benedict cu Blender sos Hollandaise, Ouă Benedict cu Chipotle Hollandaise, și Ouă Benedict cu sos Hollandaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Puneți gălbenușurile de ou, smântâna, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un blender și amestecați câteva secunde la viteză mare până când aveți un amestec spumos neted. Încă la viteză mare, începeți să turnați amestecul de unt fierbinte într-un flux subțire, constant, nu prea încet. Pe măsură ce adăugați amestecul de unt, sosul trebuie să se îngroașe. Continuați să turnați și să amestecați până când se folosește tot untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Serviți imediat sau păstrați cald.
4
Faceți ouăle: umpleți o tigaie mare adâncă la jumătate cu apă și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Ungeți 1 lingură de unt în 2 ramekine sau boluri mici rezistente la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Se presară cu sare și piper. Crăpați 2 ouă în fiecare fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Așezați vasele în apa fierbinte și acoperiți tigaia. Gatiti pana la firma, aproximativ 6 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
În timp ce ouăle braconează, încălziți o tigaie la grătar și grătați prosciutto până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Ungeți pita cu untul rămas și grătați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Puneți o bucată de pita prăjită pe fiecare dintre cele 2 farfurii și deasupra cu prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
11
Scoateți ouăle din ramekins rulând un cuțit sau o spatulă mică în jurul ouălor. Desfaceți ouăle deasupra prosciutto-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Stropiți ouăle cu 2 linguri Hollandaise, macinați puțin piper negru peste fiecare și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Revista