Ouă de lămâie și busuioc peste Foccacia
Lămâie și ouă de busuioc peste Foccacia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 379 calorii. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, pâine de foccacia, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Busuioc, măsline și Feta Foccacia, Cotlet de porc cu lămâie-busuioc la grătar cu Orzo cu lămâie-busuioc #GrillPorkLikeASteak, și Pui de lămâie-busuioc cu busuioc Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați blatul de pe foccacia și scoateți pâinea din interior. Rupeți partea superioară a foccaciei și pâinea interioară în bucăți de 1 inch și economisiți pentru amestecul de ouă.
Periați interiorul foccaciei cu uleiul de măsline Meyer lemon.
Așezați pe o foaie de copt și prăjiți timp de 10 minute.
Între timp, într-un castron mare, amestecați ouăle.
Adăugați busuiocul, brânza, sarea, piperul și laptele.
Bateți ușor. Amestecați până la 4 căni din bucățile de pâine.
Turnați cu grijă amestecul de ouă în fundul foccaciei prăjite. Reveniți la cuptor și coaceți până când ouăle au fiert, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Tăiați foccacia coaptă în 6 până la 8 bucăți și serviți imediat.