Ouă De Homar Benedict

Ouă De Homar Benedict
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle de homar Benedict. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 635 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână o grămadă de pâine țărănească, suc de lămâie, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ouă De Homar Benedict, Ouă Benedict Ouă Deviled, și Ouă Benedict.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă clocotită, gătiți homarii până la roșu aprins peste tot, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Lăsați să se răcească ușor sub apă curgătoare rece, apoi răsuciți cozile și ghearele. Crăpați ghearele și scoateți carnea. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați cojile cozii pe lungime, apoi îndepărtați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
3
Îndepărtați venele intestinale întunecate și tăiați carnea de coadă transversal în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Umpleți jumătate 2 skillets mari adânci cu apă și aduceți la foc mic. Crăpați 4 ouă în fiecare tigaie și braconați la foc moderat doar până când este setat, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle din skillets și uscați-le cu prosoape de hârtie. Aranjați carnea de homar pe pâine prăjită. Completați fiecare porție cu 2 ouă și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Între timp, într-un blender, pulsează scurt gălbenușurile pentru a le rupe. Cu mașina pornită, adăugați apa clocotită într-un jet subțire, apoi adăugați untul fierbinte într-un jet subțire, oprindu-vă când ajungeți la lichidul lăptos din partea de jos; amestecați doar până când untul este încorporat și sosul este gros și palid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați sucul de lămâie și cayenne. Puneți sosul olandez pe ouă și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine de Chantemerle Chablis cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Domaine de Chantemerle Chablis
Domaine de Chantemerle Chablis
Arome de ierburi proaspete, flori albe, praf de cretă. Rafinat, pur, plin de viață; arome de lămâi, limes, sare de mare. Bucurați-vă de răcire ca aperitiv sau răsfățați-vă cu stridii sau alte crustacee proaspete.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista