Ouă De Homar Benedict
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle de homar Benedict. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 635 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână o grămadă de pâine țărănească, suc de lămâie, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ouă De Homar Benedict, Ouă Benedict Ouă Deviled, și Ouă Benedict.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă clocotită, gătiți homarii până la roșu aprins peste tot, aproximativ 12 minute.
Lăsați să se răcească ușor sub apă curgătoare rece, apoi răsuciți cozile și ghearele. Crăpați ghearele și scoateți carnea. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați cojile cozii pe lungime, apoi îndepărtați carnea.
Îndepărtați venele intestinale întunecate și tăiați carnea de coadă transversal în felii subțiri.
Umpleți jumătate 2 skillets mari adânci cu apă și aduceți la foc mic. Crăpați 4 ouă în fiecare tigaie și braconați la foc moderat doar până când este setat, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle din skillets și uscați-le cu prosoape de hârtie. Aranjați carnea de homar pe pâine prăjită. Completați fiecare porție cu 2 ouă și păstrați la cald.
Între timp, într-un blender, pulsează scurt gălbenușurile pentru a le rupe. Cu mașina pornită, adăugați apa clocotită într-un jet subțire, apoi adăugați untul fierbinte într-un jet subțire, oprindu-vă când ajungeți la lichidul lăptos din partea de jos; amestecați doar până când untul este încorporat și sosul este gros și palid.
Adăugați sucul de lămâie și cayenne. Puneți sosul olandez pe ouă și serviți imediat.