Ouă De Homar Benedict

Ouă De Homar Benedict
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle de homar Benedict. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 635 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână o grămadă de pâine țărănească, suc de lămâie, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ouă De Homar Benedict, Ouă Benedict Ouă Deviled, și Ouă Benedict.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă clocotită, gătiți homarii până la roșu aprins peste tot, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Lăsați să se răcească ușor sub apă curgătoare rece, apoi răsuciți cozile și ghearele. Crăpați ghearele și scoateți carnea. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați cojile cozii pe lungime, apoi îndepărtați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
3
Îndepărtați venele intestinale întunecate și tăiați carnea de coadă transversal în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Umpleți jumătate 2 skillets mari adânci cu apă și aduceți la foc mic. Crăpați 4 ouă în fiecare tigaie și braconați la foc moderat doar până când este setat, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle din skillets și uscați-le cu prosoape de hârtie. Aranjați carnea de homar pe pâine prăjită. Completați fiecare porție cu 2 ouă și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Între timp, într-un blender, pulsează scurt gălbenușurile pentru a le rupe. Cu mașina pornită, adăugați apa clocotită într-un jet subțire, apoi adăugați untul fierbinte într-un jet subțire, oprindu-vă când ajungeți la lichidul lăptos din partea de jos; amestecați doar până când untul este încorporat și sosul este gros și palid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați sucul de lămâie și cayenne. Puneți sosul olandez pe ouă și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine de Chantemerle Chablis cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Domaine de Chantemerle Chablis
Domaine de Chantemerle Chablis
Arome de ierburi proaspete, flori albe, praf de cretă. Rafinat, pur, plin de viață; arome de lămâi, limes, sare de mare. Bucurați-vă de răcire ca aperitiv sau răsfățați-vă cu stridii sau alte crustacee proaspete.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista