Ouă De Diavol Mexican

Ouă De Diavol Mexican
Mexican Deviled Eggs este un hor d ' oeuvre American. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și דל פחמימות,ă servește 8 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 160 de calorii. 642 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, ouă fierte tari, salsa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Ouă De Diavol Mexican, Ouă De Diavol Mexican, și Ouă De Diavol Mexican sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Feliați ouăle pe jumătate pe lungime; scoateți gălbenușurile și puneți albușurile deoparte. Într-un castron mic, se amestecă gălbenușurile cu brânză, maioneză, salsa, ceapă, smântână și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Chestii sau țeavă în albușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
3
Se servește imediat sau se răcește până când este gata de servit.

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ballatore Rosso Red Spumante cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Culoarea vibrantă, rubinie a Ballatore Rosso Red Spumante îl face un vin spumant captivant. Aromele îmbietoare care amintesc de mure și citrice formează un buchet încântător de complex. Bine echilibrat și bogat în caracter varietal, acest vin spumant se reîmprospătează prin combinarea aromelor de zmeură și cireșe, oferind un finisaj clar și curat.În timp ce spumantele sunt savurate în mod tradițional cu deserturi, Ballatore Rosso Red Spumante este un însoțitor elegant și festiv pentru orice ocazie.Alcool: 8.20%
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista