Ouă de Brunch pe brioșe englezești
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ouăle de Brunch pe brioșele englezești. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 314 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brunch B t pe engleză Briose, Ouă Florentine pe brioșe englezești, și Brioșe englezești cu ouă, brânză și șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița antiaderentă de 1 litru, topiți untul la foc mic. Se amestecă făina; se ia de pe foc. Se amestecă treptat laptele.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut; se ia de pe foc. Se amestecă brânzeturile, busuiocul și ardeiul roșu; păstrați cald.
Prajeste briose englezesti. În tigaia antiaderentă de 10 inci, gătiți slănina la foc mediu până se rumenesc pe ambele părți.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Încălziți aceeași tigaie la foc mediu.
Se toarnă ouăle în tigaie. Pe măsură ce amestecul începe să se stabilească în partea de jos și laterală, ridicați ușor porțiunile gătite cu spatula, astfel încât porțiunea subțire, nefiertă să poată curge în jos. Evitați agitarea constantă. Gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand ouale sunt ingrosate pe tot parcursul, dar inca umede.
Așezați 1 felie de slănină pe fiecare jumătate de brioșă. Sus cu ouă. Lingură aproximativ 2 linguri sos peste ouă.