Ouă De Aur
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ouăle de aur. Această rețetă servește 12 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 449 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de nucșoară, unt, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă murate aurii cu morcovi, Ceapă de aur și ouă pe pâine prăjită, și Ouă murate cu sfeclă aurie și purpurie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. Pulverizați matrițele cu spray antiaderent (eu, evident, folosesc matrițe în formă de ou. Puteți folosi o tigaie pentru brioșe sau orice alte forme mici de copt.)
Cernem împreună făina, praful de copt, sarea și nucșoara. Pune deoparte.
Într-un mixer electric prevăzut fie cu paleta, fie cu accesoriul pentru tel, bateți untul și zahărul împreună până când sunt ușoare și pufoase.
Acest lucru poate dura până la 10 minute, în funcție de temperatura untului.
Pe măsură ce bateți, opriți-vă și răzuiți părțile laterale ale bolului pentru a vă asigura că tot untul este încorporat în zahăr.
Nu poți face magie fără multă răbdare. Așa că continuați să bateți și să continuați să răzuiți.
Adăugați ouăle pe rând, bătând după fiecare până când oul este complet încorporat în aluat.
Răsturnați vasul din când în când.
Odată ce toate ouăle sunt încorporate, alternați adăugând amestecul de făină și Zara, amestecând încet.
După ce sunt bine încorporate, dar nu prea bătute, luați o spatulă de cauciuc și pliați aluatul de câteva ori pentru a vă asigura că totul este distribuit uniform și aluatul este neted.
Distribuiți aluatul în formele dvs., umplând fiecare cavitate puțin mai puțin de jumătate.
Coaceți aproximativ 15 minute. Timpul de coacere variază în funcție de dimensiunea matriței, așa că verificați dacă există o culoare maro auriu foarte deschis și asigurați-vă că tortul revine când îl atingeți.
Desfaceți prăjiturile mici și, cât sunt încă calde, scufundați-le repede în untul topit, apoi dragați-le în scorțișoară și zahăr.
Un avertisment: oamenii te vor numi mincinos împuțit. Ei nu vor crede că aceste bucăți prețioase nu sunt prăjite ca o gogoașă. Dar acesta este costul de a face magie.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Confecții ale unui maestru de dulap