Ouă coapte cu spanac și roșii
Ouăle coapte cu spanac și roșii ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 156 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză tartinabilă cu usturoi și ierburi, piper, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Ouă coapte cu spanac și roșii, Ouă coapte cu spanac și roșii, și Ouă coapte în iaurt cu spanac, roșii și Nasturel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coat 6 (6-la 8-oz.) ramekins cu spray de gătit legume.
Strat 1 Lingură. brânză tartinabilă, 8 frunze de spanac rupte, 1 ou, 2 linguri. sos de Paste, 1 lingura. jumătate și jumătate și 1/8 linguriță. piper în fiecare ramekin.
Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când sunt fierte până la fermitatea dorită.
Se servește cu pâine prăjită.