Ouă Benedict
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle Benedict. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. O porție conține 633 calorii, 17g de proteine, și 56G de grăsime. Dacă aveți la îndemână unt, gălbenușuri de ou, strop de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 33 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ouă Benedict Ouă Deviled, Ouă Benedict, și Ouă Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Adăugați gălbenușurile de ou într-un blender sau într-un robot de bucătărie.
Adăugați sucul de lămâie și amestecați câteva secunde. Cu blenderul pornit, stropiți încet în untul topit. Opriți blenderul și adăugați puțină sare și cayenne. Bateți-l din nou până se combină. Lasă asta deoparte pentru un minut. Apoi, bracona un ou de cracare ușor un ou în fierbere, ușor barbotare apă. Lăsați oul singur timp de 2 până la 2 1/2 minute, apoi îndepărtați-l cu o lingură pliată și așezați-l cu grijă pe o farfurie. Repetați cu ouăle rămase. Pentru a servi, așezați o jumătate de brioșă engleză prăjită, prăjită, pe o farfurie. Acoperiți brioșa engleză cu o felie caldă de slănină Canadiană.
Așezați oul cald fiert deasupra. Și apoi burniță pe unele cald hollandaise.
Presărați puțin boia de ardei deasupra.