Ouă Benedict
Ouăle Benedict ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 121 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de cuptor, Arpagic, Frunze de tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Ouă Benedict Ouă Deviled, Ouă Benedict, și Ouă Benedict.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F grade.
Feliați croissantele pe orizontală și așezați toate cele 4 pe o foaie de copt.
Umpleți o tigaie de dimensiuni medii la jumătate cu apă. La foc mediu, aduceți apa la foc mic.
Adăugați oțet alb în apă. Nu lăsați apa să fiarbă. Lucrul cu 1 ou la un moment dat, sparge ou într-un castron mic și glisați în apă la foc mic. Fierbeți ouăle 3 până la 5 minute sau până când albusurile sunt fierte și gălbenușul este încă moale.
Transferați ouăle cu lingura pliată pe o farfurie.
Sfat: ouăle pot fi pre-gătite și refrigerate până în acest moment. Reîncălziți prin alunecarea ouălor în apă fierbinte timp de 1 minut în timpul serviciului.
Într-o cratiță mică, adăugați pachetul hollandaise la lapte.
Adăugați arpagicul și tarhonul.
Se încălzește bine la foc mic, amestecând constant.
Scoateți din căldură. Pune deoparte.
Se separă jumătățile de croissant și se așează împreună formând un cerc, tăiat în sus. Topiți fiecare jumătate cu o felie de prosciutto și un ou fiert. Puneți sosul hollandaise peste vârful oului.
Garnisiți cu frunze de tarhon.