Lent fierte omletă cu brânză de capră este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 323 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 15 minute. 59 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, ouă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Ouă amestecate fierte lent, Brânză de capră și ouă amestecate de arpagic, și Ouă amestecate cu brânză de capră și rachetă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți un grătar de cărbune cu cărbuni.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Răspândiți-le într-un strat dens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Bateți ouăle într-un bol cu laptele, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare sau omletă peste grătarul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Tigaie
6
Adăugați ouăle și gătiți-le până la coacerea dorită, amestecând constant. De pe grătar, adăugați brânza de capră, arpagicul și restul de 2 linguri de unt. Se amestecă și se lasă ouăle să stea timp de 30 de secunde, până când brânza începe să se topească. Verificați condimentele.