Ou marmorat
Oul marmorat este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 95g de grăsime, și un total de 1421 calorii. Pentru $ 7.06 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 579 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, ciocolată cu lapte, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 86%. Ou De Tean Marmorat Chinezesc, Rețetă Chineză De Ouă De Tean Marmorat, și Negrese Marmorate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Topiți încet ciocolata albă într-un castron peste o tigaie cu apă clocotită, asigurându-vă că vasul nu atinge apa. Se lasă până se răcește, dar încă curge, apoi se pune lingura într-o pungă. Echilibrați una dintre matrițe pentru a o menține plată (am folosit două ramekine pentru a ajuta), apoi introduceți ciocolata în linii în zig-zag peste interiorul matriței. Repetați cu cealaltă matriță, apoi lăsați să se fixeze. Când ciocolata albă s-a setat complet, repetați procesul cu ciocolată cu lapte topit, trecând între liniile de ciocolată albă. Se lasă să se așeze într-un loc răcoros, apoi se pune la frigider pentru 5 minute.
Topiți ciocolata neagră, apoi lăsați să se răcească și să se îngroașe. Folosind o perie de patiserie, periați cu grijă ciocolata peste lapte și linii albe până când interiorul matrițelor este complet acoperit. Poate fi necesar să returnați matrițele la frigider dacă ciocolata neagră începe să topească ciocolata dedesubt.
Odată setate, întoarceți matrițele, umpleți o jumătate cu bomboane de ciocolată, apoi lipiți părțile laterale folosind ciocolata neagră topită rămasă. Legați o panglică în jurul oului pentru a termina.