Ottolenghi. Trebuie să spun mai mult
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați Ottolenghi. Trebuie să spun mai mult o încercare. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.56 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 384 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați miere, sare de mare, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Vinete Marinate Lant Ottolenghi, Taitei Ottolenghi Soba, și Ottolenghi Inspirat De Pui.
Instrucțiuni
Clătiți bine lintea sub apă curgătoare, apoi puneți-le într-un castron cu apă și înmuiați timp de 30 de minute.Între timp, tocați mărunt coriandrul (inclusiv tulpinile), ceapa și usturoiul și radeți ghimbirul. Pune cilantro deoparte.
Așezați semințele de muștar într-un cuptor olandez de 5 litri sau într-o altă oală cu fundul greu și gătiți la foc mediu până când încep să apară.
Adăugați ceapa, usturoiul, ghimbirul și uleiul de măsline. Reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând frecvent, timp de 5 minute.
Adăugați coriandrul măcinat, chimenul, turmericul, boiaua și frunzele de curry și continuați să gătiți, amestecând frecvent, timp de 3 minute.
Adăugați lintea și apa lor de înmuiere, roșiile, mierea, schinduful și sarea și amestecați pentru a se amesteca. Acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute, până când lintea este complet gătită.Se amestecă untul, lămâia sau sucul de lămâie și coriandrul.