Ottolenghi. Trebuie să spun mai mult

Ottolenghi. Trebuie să spun mai mult
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați Ottolenghi. Trebuie să spun mai mult o încercare. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.56 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 384 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați miere, sare de mare, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Vinete Marinate Lant Ottolenghi, Taitei Ottolenghi Soba, și Ottolenghi Inspirat De Pui.

Instrucțiuni

1
Clătiți bine lintea sub apă curgătoare, apoi puneți-le într-un castron cu apă și înmuiați timp de 30 de minute.Între timp, tocați mărunt coriandrul (inclusiv tulpinile), ceapa și usturoiul și radeți ghimbirul. Pune cilantro deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
LinteLinte
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați semințele de muștar într-un cuptor olandez de 5 litri sau într-o altă oală cu fundul greu și gătiți la foc mediu până când încep să apară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați ceapa, usturoiul, ghimbirul și uleiul de măsline. Reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând frecvent, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați coriandrul măcinat, chimenul, turmericul, boiaua și frunzele de curry și continuați să gătiți, amestecând frecvent, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Frunze De CurryFrunze De Curry
TurmericTurmeric
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
5
Adăugați lintea și apa lor de înmuiere, roșiile, mierea, schinduful și sarea și amestecați pentru a se amesteca. Acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute, până când lintea este complet gătită.Se amestecă untul, lămâia sau sucul de lămâie și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
LinteLinte
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Revista