Orzo prăjit cu șofran și fenicul
Orzo prăjit cu șofran și fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 306 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă fierbinte-fierbinte plus 2 căni de apă, ulei de măsline, fire de șofran și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, Saffron Orzo, și Carne și legume la grătar peste șofran Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se înmoaie șofranul în 1 lingură de apă fierbinte și se lasă deoparte.
Gatiti ceapa in ulei intr-o cratita grea de 3 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați orzo și pâine prăjită, amestecând frecvent, până când sunt parfumate, 2 până la 4 minute.
Se amestecă amestecul de șofran, restul de 2 căni de apă și 1 linguriță de sare și se fierbe, acoperit, până când orzo este doar fraged și lichidul este absorbit, aproximativ 12 minute.
Presărați bulbul de fenicul peste orzo și lăsați să stea, acoperit, la foc 5 minute. Se amestecă bulbul de fenicul în orzo, apoi se servește presărat cu frunze de fenicul.