Orzo prăjit cu șofran și fenicul

Orzo prăjit cu șofran și fenicul
Orzo prăjit cu șofran și fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 306 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă fierbinte-fierbinte plus 2 căni de apă, ulei de măsline, fire de șofran și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, Saffron Orzo, și Carne și legume la grătar peste șofran Orzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se înmoaie șofranul în 1 lingură de apă fierbinte și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
ApăApă
2
Gatiti ceapa in ulei intr-o cratita grea de 3 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați orzo și pâine prăjită, amestecând frecvent, până când sunt parfumate, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
4
Se amestecă amestecul de șofran, restul de 2 căni de apă și 1 linguriță de sare și se fierbe, acoperit, până când orzo este doar fraged și lichidul este absorbit, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
ApăApă
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
SareSare
5
Presărați bulbul de fenicul peste orzo și lăsați să stea, acoperit, la foc 5 minute. Se amestecă bulbul de fenicul în orzo, apoi se servește presărat cu frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire

Echipamente

DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista