Orzo cu pesto de anghinare și porumb la grătar

Orzo cu pesto de anghinare și porumb la grătar
Orzo cu pesto de anghinare și porumb la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 863 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.32 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți jumătăți de nucă, sare kosher, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 87%. Încercați Salată Prăjită De Porumb Și Orzo Cu Pesto Cilantro, Salată De Somon Pesto La Grătar-Orzo, și Halibut La Grătar Și Roșii Cu Pesto Orzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
4
Se scurge și se pune într-un bol mare de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Ungeți porumbul cu uleiul, folosind o perie de patiserie. Grătați, întorcându-vă frecvent, până când porumbul este fraged, aproximativ 10 minute. Lăsați porumbul să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți sâmburii cu un cuțit mare și adăugați în vasul de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
8
Pentru pesto: într-un robot de bucătărie, combinați 2 căni de anghinare, ulei, nuci, oregano, pătrunjel, suc de lămâie, usturoi, coajă de lămâie, sare și piper. Amestecați, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, până când amestecul este gros și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnghinareAnghinare
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
NuciNuci
UsturoiUsturoi
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
9
Se toacă restul de 1 cană de inimi de anghinare în bucăți de 3/4 inci și se adaugă în vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Adăugați pesto, roșii și parmezan. Aruncați până când toate ingredientele sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
TomateTomate
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
11
Adăugați sare și piper după gust și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
12
Nota bucătarului: pentru a prăji nucile, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aranjați nucile într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
13
Coaceți până se prăjește ușor, 8 până la 10 minute. Se răcește complet înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate79
Revista