Orzo cu pesto de anghinare și porumb la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 863 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.32 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți jumătăți de nucă, sare kosher, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 87%. Încercați Salată Prăjită De Porumb Și Orzo Cu Pesto Cilantro, Salată De Somon Pesto La Grătar-Orzo, și Halibut La Grătar Și Roșii Cu Pesto Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
4
Se scurge și se pune într-un bol mare de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Fulgi De Legume
6
Ungeți porumbul cu uleiul, folosind o perie de patiserie. Grătați, întorcându-vă frecvent, până când porumbul este fraged, aproximativ 10 minute. Lăsați porumbul să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Fulgi De Legume
7
Scoateți sâmburii cu un cuțit mare și adăugați în vasul de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Bol
8
Pentru pesto: într-un robot de bucătărie, combinați 2 căni de anghinare, ulei, nuci, oregano, pătrunjel, suc de lămâie, usturoi, coajă de lămâie, sare și piper. Amestecați, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, până când amestecul este gros și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Anghinare
Coaja De Lămâie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
Nuci
Usturoi
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
9
Se toacă restul de 1 cană de inimi de anghinare în bucăți de 3/4 inci și se adaugă în vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Adăugați pesto, roșii și parmezan. Aruncați până când toate ingredientele sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Tomate
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
11
Adăugați sare și piper după gust și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
12
Nota bucătarului: pentru a prăji nucile, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aranjați nucile într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
13
Coaceți până se prăjește ușor, 8 până la 10 minute. Se răcește complet înainte de utilizare.