Orz prăjit și sparanghel "risotto"

Orz prăjit și sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați orzul prăjit și sparanghelul "risotto". Această rețetă face 4 porții cu 577 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, bulion de legume, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați "Risotto" de orz cu sparanghel și Shiitakes, Risotto de orz cu anghinare și sparanghel, și Risotto de orz cu sparanghel și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti sparanghelul in oala cu apa sarata clocotita pana cand este crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgere.
3
Se transferă într-un castron cu apă cu gheață și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scurgere. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
5
Se amestecă orzul într-o cratiță mare și grea la foc mediu până se prăjește ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Transferați orzul în castron. Topiți untul în aceeași cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
7
Se adauga ceapa si usturoiul; saut pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
8
Adăugați orz și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
9
Adăugați 2 căni de bulion; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când lichidul este absorbit, amestecând frecvent, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
10
Se amestecă în 2 1/2 cani bulion și se fierbe până se absoarbe, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
11
Adăugați 3 căni de bulion și fierbeți până când orzul este fraged și cremos, dar încă ușor ferm pentru a mușca, amestecând frecvent și adăugând mai mult bulion dacă amestecul este uscat, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
BulionBulion
12
Adăugați roșiile și sparanghelul; se amestecă până se încălzește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
TomateTomate
13
Se amestecă brânza, rucola și coaja de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
RucolaRucola
BrânzăBrânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista