Orz de tigaie cu Broccoli, Feta și roșii
Orzul de tigaie cu Broccoli, Fetan și roșii este un vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 442 calorii. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă este plăcută de 240 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei jalape, bulion de legume, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată de Broccoli prăjită cu Feta, orz și rodie, Skillet cuscus perlat cu roșii, Feta și spanac, și Paste de tigaie cu roșii uscate la soare nuci și Feta.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați șalotele, jalapeno și un vârf de sare și gătiți până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Adăugați roșiile și broccoli și gătiți până când broccoli s-a rumenit ușor, 4 până la 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați orzul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați bulionul și dați la fiert. Coborâți focul pentru a menține un foc mic și lăsați orzul să gătească până când lichidul este absorbit și orzul s-a înmuiat, 35 până la 40 de minute. Reglați condimentul după gust (amintiți-vă că feta va adăuga o cantitate echitabilă de sare). Se amestecă până la 1/2 cană de bulion suplimentar dacă se dorește o consistență mai slabă. Se acoperă cu feta mărunțită și se servește