Orzul cu Shiitakes și spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 168 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați apă, parmezan, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați "Risotto" de orz cu sparanghel și Shiitakes, Salată de lăstari de mazăre și spanac cu slănină și Shiitakes, și Caserola de pui și orez cu spanac și Shiitakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa, rozmarinul și usturoiul; saut timp de 3 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați ciuperci; saut timp de 6 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă orz, 1/3 cană de apă și consomm; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 10 minute sau până când orzul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Orz
Apă
4
Adăugați spanac, brânză și piper; gatiti 3 minute sau pana cand spanacul se ofileste, amestecand frecvent.