Orphan ' s Rice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 364 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Dacă aveți la îndemână slănină, cățel de usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați resturi de orez kheer , cum se face orez kheer din orez fiert, Risotto de șofran de orez brun (și de ce orezul brun este mai bun decât orezul alb), și Bol de orez de pui cu busuioc thailandez cu orez de nucă de cocos Lemongrass pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați jumătăți de pecan, migdale și nuci de pin și sotati, amestecând des, 3 minute sau până când migdalele devin maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pecan
Nuci De Pin
Migdale
3
Sotati ceapa si usturoiul in ulei incins intr-o cratita la foc mediu-mare 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați orez, și saut, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
5
Adăugați bulion și gătiți orez 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Orez
6
Se ia de pe foc.
7
Se amestecă nuci, slănină, șuncă și pătrunjel. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Nuci
șuncă
8
Notă: ne place să folosim trei nuci diferite pentru această rețetă; cu toate acestea, nu ezitați să folosiți tot același soi.