Ornamente Pentru Păsări De Turtă Dulce
O porție conține 844 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 11 și costă 2,0 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, jumătate și jumătate, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Cum Să Faci Ornamente De Pom De Crăciun Din Turtă Dulce Vacanță Gue, Proiecte de Cookie-uri de vacanță pentru oameni de turtă dulce: fulgi de zăpadă albi, triouri Dreidel și ornamente, și Pâine Pentru Păsări pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați zahărul brun, scurtarea, melasa și apa rece până se omogenizează bine. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul, sarea, ienibaharul, cuișoarele și scorțișoara. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.
Încălziți cuptorul la 177°. ungeți ușor foaia de biscuiți. Pe suprafața ușor făinată, rulați aluatul cu grosimea de 1/2 inch. Folosind cuțit sau 2 tăietori de prăjituri de 1/2 inch, tăiați aluatul în pătrate sau cercuri pentru bazele caselor de păsări și în inimi pentru acoperișuri.
Așezați forma inimii cu susul în jos deasupra pătratului sau cercului, doar suprapunându-se. Folosind capătul paiului de băut, faceți o gaură în centrul bazei casei de păsări pentru ușă și în partea de sus a acoperișului pentru agățare.
Așezați la aproximativ 1 1/2 inci distanță pe foaia de cookie.
Coaceți aproximativ 15 minute sau până când nu rămâne nicio indentare la atingere. În timp ce este cald, introduceți bățul de covrig chiar sub orificiul ușii pentru biban.
Scoateți din foaia cookie. Se răcește complet.
Într-un castron mediu, amestecați 4 căni de zahăr pudră, vanilia și suficientă jumătate și jumătate pentru consistența de împrăștiere dorită. Nuanțați cu culoarea alimentelor după dorință. Blaturi de îngheț de fursecuri (acoperișuri) cu glazură; se presară cu zahăr pudră. Decorați cu glazură decorativă și stropi. Filetați bucăți de sfoară de aur prin găuri în vârfurile caselor de păsări; legați noduri pentru a face umerase.