Orezul lui G-ma

Orezul lui G-ma
Orezul lui G-ma este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 208 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați piper, apă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto de șofran de orez brun (și de ce orezul brun este mai bun decât orezul alb), resturi de orez kheer , cum se face orez kheer din orez fiert, și Prajituri cu orez salbatic si orez brun cu carpa vegetala prajita 4 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul vegetal la foc mediu. Rumenim orezul în ulei până când există o textură aurie, amestecând frecvent. Reduceți căldura la minim și amestecați sosul de roșii, usturoiul, sarea, piperul și chimenul. Se amestecă în apă. Acoperiți și gătiți timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Sos De RoșiiSos De Roșii
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ChimenChimen
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista