Orez șofran cu caju și stafide

Orez șofran cu caju și stafide
Orezul de șofran cu caju și stafide ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 377 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 84 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți fire de șofran, caju, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Orez Basmati cu stafide și caju, Orez Șofran Cu Mazăre Și Caju, și Budinca de orez cu fistic, stafide și șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți orezul până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Puneți orezul într-o cratiță medie cu apa, bățul de scorțișoară, cuișoarele, frunzele de dafin, șofranul și sarea. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și gătiți, acoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
șofranșofran
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se scoate de pe foc și se lasă să stea, fără a scoate capacul, timp de 10 minute. Cu o furculiță, amestecați ușor untul, cajuii și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista