Orez Șofran
Orezul de șofran ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție conține 197 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, fire de șofran, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați orez șofran sau orez kesar , cum se face orez șofran, Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, și Orez Șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare sau oală, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa în timp ce amestecați în orez pentru a acoperi cu untul.
Se toarnă bulionul de pui, șofranul, sarea și piperul. Ridicați căldura la mare și aduceți la fierbere. Acoperiți, întoarceți focul la minim și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute.
Scoateți capacul și puful cu o furculiță înainte de servire.