Orez și Pilaf de fasole neagră
Orez și Pilaf de fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 355 calorii. Dacă aveți la îndemână țelină, usturoi, oregano și alte câteva ingrediente, o puteți face. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este super. Încercați Pilaf De Orez Cu Fasole Neagră, Orez negru Vegan, linte neagră și boluri de salată pilaf de Quinoa neagră cu mure, și Pilaf de orez brun de sud-vest cu mazăre cu ochi negri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți orezul și bulionul de pui într-o cratiță și dați la fiert. Reduceți căldura și gătiți orezul, acoperit, până când este fraged și tot lichidul este absorbit, 30 până la 35 de minute.
Scoateți de pe foc, descoperiți și pufați cu o furculiță.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți până când ceapa este moale și translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoi, oregano, țelină, morcov, chimen și fulgi de chili și gătiți, amestecând ocazional, până când morcovii sunt fragede, dar nu moale, aproximativ 6 minute. Se amestecă fasolea neagră și se gătește până se încălzește, aproximativ 1-2 minute.
Combinați amestecul de ceapă-fasole neagră și orezul fierbinte într-un bol de servire și aruncați pentru a combina.
Sursa excelenta de: proteine, fibre, vitamina A, niacina, vitamina K, mangan, fosfor
Bună sursă de: tiamina, vitamina B6, Vitamina C, cupru, fier, magneziu, potasiu, seleniu