Orez și linte cu frunze de Curry și ghimbir (Ven Pongal)

Orez și linte cu frunze de Curry și ghimbir (Ven Pongal)
Rețeta orez și linte cu frunze de Curry și ghimbir (Ven Pongal) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 148 calorii. Un amestec de sare kosher, orez, julienne - ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Thinai Sakkarai Pongal-Coada Vulpii Mei Dulce Pongal, Linte și legume Cheat orez brun Biryani (ft. SunRice Rice& Linte) + Un Cadou, și Varagu Arisi Ven Pongal – Kodo Millet Pongal pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați semințe de chimen și boabe de piper la tigaie. Gatiti 30 de secunde sau pana cand chimenul devine maro roscat, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Transferați într-un mortar; lăsați să se răcească. Zdrobiți amestecul de chimen cu un pistil până la măcinarea grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Clătiți lintea într-o sită sub apă curgătoare rece până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Combinați linte, 4 căni de apă și orez într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Se amestecă amestecul de chimen, sarea și turmericul; gătiți 5 minute, amestecând ocazional. Acoperiți, reduceți căldura la minim și gătiți 10 minute, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
LinteLinte
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 10 minute. Se amestecă cilantro și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este înregistrări pe teren Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista