Orez și fasole coace

Orez și fasole coace
Orezul și coacerea fasolei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 456 calorii, 21g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați granule de bouillon de pui, fasole, orez obișnuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Orez și fasole coace, Orez Mexican și fasole coace, și Mango pui, fasole & orez coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.în caserola unsă de 2 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Acoperiți; coaceți 1 oră până la 1 oră 5 minute sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista