Orez și ciuperci
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă orezul și ciupercile. Această rețetă servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 350 de calorii , 8 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Pentru 1,02 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați unt, țelină, frunze de țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este pe placul a 3 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 49% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Orez cu ciuperci , Orez și ciuperci și Pui și orez cu ciuperci .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderență acoperită cu spray de gătit, căliți ceapa, țelina și frunzele de țelină în unt timp de 4 minute.
Adăugați ciuperci; gătiți încă 4 minute.
Adăugați orez; gatiti 4-5 minute sau pana se rumenesc usor. Se amestecă apa și condimentele grecești. Se aduce la fierbere.
Se ia de pe foc; se acopera si se lasa sa stea 5 minute. Pufează cu o furculiță.
Se presară cu nuci pecan.