Orez În Stil Indian
Rețeta de orez în stil Indian ar putea satisface pofta ta indiană în jur 1 oră. Această rețetă face 4 porții cu 448 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 604 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână turmeric, apă, păstăi de cardamom și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Încercați Orez Basmati În Stil Indian, Cum Se Face Orez Basmati (Stil Indian), și Cum Se Face Orez Basmati (Stil Indian) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți orezul într-o sită și treceți apă rece prin el pentru a-l clăti până când apa curge limpede. Înmuiați orezul în apă rece timp de 30 de minute.
Fierbeți orezul cu cuișoare, cardamom, scorțișoară: aduceți 8 căni de apă și sarea la fiert într-o oală mare.
Adăugați orezul și amestecați.
Adăugați cuișoarele, cardamomul și scorțișoara și fierbeți timp de 10 minute.
Gustă orezul și testează dacă este făcut după gustul tău; orezul poate dura mai mult sau mai puțin timp pentru a găti în funcție de vârsta sa. Dacă este încă prea ferm, gătiți câteva minute mai mult.
Scurgeți orezul și clătiți cu apă rece, îndepărtați condimentele: când orezul este gătit după bunul plac, scurgeți orezul într-o strecurătoare și clătiți cu apă rece pentru a vă opri dacă nu gătiți.
Scoateți cuișoarele, cardamomul și scorțișoara și aruncați-le. Puneți orezul deoparte pentru a se scurge.
Saut semințe de muștar, chimen, fulgi de chili, apoi ceapă: într-o tigaie suficient de mare pentru a ține orezul, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați semințele de muștar și chimen și fulgii de chili.
Gatiti pana cand semintele de mustar incep sa apara, apoi adaugati ceapa. Saut până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 5-7 minute.
Se adaugă usturoiul și saut încă 2-3 minute.
Adăugați orezul și amestecați bine.
Presărați turmericul peste orez și amestecați bine. Gatiti inca 3-4 minute, amestecand des.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.