Orez În Stil Indian

Orez În Stil Indian
Rețeta de orez în stil Indian ar putea satisface pofta ta indiană în jur 1 oră. Această rețetă face 4 porții cu 448 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 604 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână turmeric, apă, păstăi de cardamom și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Încercați Orez Basmati În Stil Indian, Cum Se Face Orez Basmati (Stil Indian), și Cum Se Face Orez Basmati (Stil Indian) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul într-o sită și treceți apă rece prin el pentru a-l clăti până când apa curge limpede. Înmuiați orezul în apă rece timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Scurgere.
3
Fierbeți orezul cu cuișoare, cardamom, scorțișoară: aduceți 8 căni de apă și sarea la fiert într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați orezul și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
5
Adăugați cuișoarele, cardamomul și scorțișoara și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
6
Gustă orezul și testează dacă este făcut după gustul tău; orezul poate dura mai mult sau mai puțin timp pentru a găti în funcție de vârsta sa. Dacă este încă prea ferm, gătiți câteva minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Scurgeți orezul și clătiți cu apă rece, îndepărtați condimentele: când orezul este gătit după bunul plac, scurgeți orezul într-o strecurătoare și clătiți cu apă rece pentru a vă opri dacă nu gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Scoateți cuișoarele, cardamomul și scorțișoara și aruncați-le. Puneți orezul deoparte pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
9
Saut semințe de muștar, chimen, fulgi de chili, apoi ceapă: într-o tigaie suficient de mare pentru a ține orezul, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați semințele de muștar și chimen și fulgii de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
11
Gatiti pana cand semintele de mustar incep sa apara, apoi adaugati ceapa. Saut până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1
Se adaugă usturoiul și saut încă 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2
Adăugați orezul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
3
Presărați turmericul peste orez și amestecați bine. Gatiti inca 3-4 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista