Orez sălbatic curry și supă de dovlecei

Orez sălbatic curry și supă de dovlecei
Nevoie de o supă fără gluten și vegetariană? Orezul sălbatic curry și supa de dovlecei ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,77 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 357 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 76 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, dovlecei de nucă, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este super. Încercați Dovlecei Delicata umpluți cu orez sălbatic Curry, Supă De Cartofi Dulci Și Orez Sălbatic, și Din cămară: dovleac curry și supă de orez sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală, aduceți orezul sălbatic și apa la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Așezați dovleceii într-o oală medie cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Gatiti 15 minute, sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se scurge, se întoarce în oală și se pasează.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se amestecă bulionul de pui și sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
5
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu și sotati ceapa și usturoiul până se înmoaie. Condimentează cu pudra de curry. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți aproximativ 12 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Într-un blender sau robot de bucătărie, amestecați dovleceii și bulionul cu amestecul de ceapă și usturoi până se omogenizează. Reveniți la oala medie, amestecați orezul sălbatic gătit și gătiți până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic GătitOrez Sălbatic Gătit
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista