Coacerea cu orez sălbatic cu ciuperci ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 39 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 183 de calorii , 5 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cuburi de bulion de vită, orez, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Încercați Supa de castane și ciuperci sălbatice cu cremă de parmezan și pere , coji umplute cu pui și ciuperci sălbatice și risotto cu ciuperci sălbatice de la Farmer's Market pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați apa, bulionul, usturoiul și orezul sălbatic; se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați orez cu bob lung; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când orezul este fraged. Se amestecă ciupercile și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Cu Bob Lung
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Transferați pe un neunsat de 8 inchi. vas pătrat de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 30-40 de minute sau până când lichidul este absorbit.