Orez sălbatic cu ciuperci
Coacerea cu orez sălbatic cu ciuperci ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 39 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 183 de calorii , 5 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cuburi de bulion de vită, orez, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Încercați Supa de castane și ciuperci sălbatice cu cremă de parmezan și pere , coji umplute cu pui și ciuperci sălbatice și risotto cu ciuperci sălbatice de la Farmer's Market pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați apa, bulionul, usturoiul și orezul sălbatic; se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Adăugați orez cu bob lung; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când orezul este fraged. Se amestecă ciupercile și untul.
Transferați pe un neunsat de 8 inchi. vas pătrat de copt.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 30-40 de minute sau până când lichidul este absorbit.