Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul sălbatic cu ciuperci. Această rețetă servește 10 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 68 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți la îndemână unt, pătrunjel cu frunze plate, marsala și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare includ Orez sălbatic umplut cu ciuperci sălbatice, Orez sălbatic cu ciuperci, și Orez sălbatic cu ciuperci și pătrunjel.
Instrucțiuni
1
Pregătiți amestecul de orez conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ceapa și sotati 7 minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ciuperci și sare; sotati 4-5 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sare, Pentru Marginile Paharului
4
Adăugați Marsala și sotati 3 minute sau până când lichidul este absorbit. Amestecați amestecul de ciuperci și pătrunjelul în orezul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper