Orez sălbatic cu ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul sălbatic cu ciuperci. Această rețetă servește 10 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 68 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți la îndemână unt, pătrunjel cu frunze plate, marsala și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare includ Orez sălbatic umplut cu ciuperci sălbatice, Orez sălbatic cu ciuperci, și Orez sălbatic cu ciuperci și pătrunjel.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de orez conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ceapa și sotati 7 minute sau până devin aurii.
Adăugați ciuperci și sare; sotati 4-5 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Adăugați Marsala și sotati 3 minute sau până când lichidul este absorbit. Amestecați amestecul de ciuperci și pătrunjelul în orezul pregătit.