Orez spaniol cu slănină
Orezul spaniol cu slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 246 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de apă, ceapă, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez Mexican Cu Aragaz Lent (Orez Spaniol), Orez Spaniol, și Orez Spaniol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți prosoapele de hârtie.
Adăugați ulei în picături; călește ceapa timp de 3 minute.
Adăugați orez; se amestecă până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere.
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când orezul este fraged.