Orez spaniol cu creveți
Orezul spaniol cu creveți este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 355 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, căței de usturoi, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Creveți spanioli și orez, Creveți în stil spaniol cu orez galben, și Orez Mexican Cu Aragaz Lent (Orez Spaniol) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 4 minute.
Adăugați roșii, piper și țelină; saut 6 minute.
Se amestecă apă, orez și sare și se fierbe. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 15 minute.
Adăugați creveți; gatiti 4 minute sau pana cand crevetii sunt gata.