Orez Roșu De Nucă De Cocos
Orezul roșu de nucă de cocos necesită aproximativ 33 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 132 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 51 de cenți pe porție. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână apă, ghimbir, pastă de curry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Crock Oală fasole roșie și orez, Nucă de cocos var pui la cuptor cu nucă de cocos mango orez lipicios, și Picant Vegan Thai nucă de cocos Curry roșu cu nucă de cocos-șofran orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mic.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați usturoi; sotati 30 de secunde.
Adăugați pastă de curry și ghimbir; sotati 30 de secunde.
Adăugați 1/2 cană apă, sare și lapte de cocos, amestecând cu un bici. Aduceți la fierbere; adăugați orez. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute; puf cu o furculiță.
Garnisiți cu nucă de cocos, dacă doriți.