Orez roșu cu spanac și cireșe uscate

Orez roșu cu spanac și cireșe uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul roșu cu spanac și cireșe uscate. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.19 pe portie. O porție conține 266 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, cireșe, ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Spanac ofilit cu cireșe uscate și nuci de pin, Orez sălbatic cu cireșe uscate, și Orez Turmeric cu caju și cireșe uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați orezul roșu, 3 căni de apă și 1/2 linguriță de sare într-o cratiță medie. Acoperiți și aduceți la foc mic la foc mediu. Reduceți focul la mediu scăzut și gătiți până când orezul este fraged, aproximativ 45 de minute. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți orice exces de apă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare adâncă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă ceapa; se presară cu zahărul și se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Adăugați ghimbirul și cireșele uscate; gatiti, amestecand, pana cand ceapa se rumeneste, inca 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se amestecă orezul preparat în amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Adăugați spanacul pentru bebeluși și sucul de portocale și amestecați până când spanacul este doar ofilit, aproximativ 1 minut. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
8
Fotografie de Linda Pug
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista