Reteta Kimchi orez prăjit este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 939 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 2703 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Dacă aveți kimchi, scallions, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Se amestecă kimchi prăjit și orez (Kimchi Bokkeumbap), Kimchi Bokkeumbab (Orez Prăjit Kimchi), și Orez prăjit Kimchi (Kimchi Bokkumbap).
Instrucțiuni
1
Turnați două linguri de ulei într-o tigaie mare sau wok și dați focul la mediu. Când uleiul începe să strălucească, adăugați kimchi-ul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand kimchi-ul este incalzit, aproximativ doua minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kimchi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați untul și pasta de ardei roșu. Se amestecă bine până când ambele sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gochujang
1-1/2 Cani De Biscuiti
3
Adăugați orezul, rupând orice aglomerări cu o lingură de lemn. Se amestecă până se amestecă uniform cu kimchi-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kimchi
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Se toarnă uleiul de susan deasupra acestui amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, Dezghețată
5
Întindeți orezul și kimchi-ul cât mai mult posibil într-un strat uniform și lăsați să gătească câteva minute până devine puțin crocant pe fund. Opriți focul și împărțiți amestecul între patru boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kimchi
4 Felii Subțiri De Salam
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Se toarnă restul de o lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă setată la foc mediu-mare. Când străluciți, spargeți ouăle, acoperiți tigaia și gătiți până când albușurile s-au întărit. Când fiecare este gata, folosiți o spatulă și puneți un ou deasupra fiecărui bol de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Garnisiți cu alge marine zdrobite, scallions și piper negru.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Kimchi. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.