Orez Prăjit Indonezian

Orez Prăjit Indonezian
Orezul prăjit Indonezian necesită aproximativ 912 ore de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 436 calorii, 39G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piept de pui, șalotă, scallions și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare sunt Orez Prăjit Indonezian, Orez Prăjit Indonezian, și Orez prăjit indonezian cu macrou.

Instrucțiuni

1
Clătiți orezul într-o sită mare și scurgeți bine. Aduceți orezul, apa și 1 1/2 căni de bulion de pui la fierbere completă într-o cratiță grea de 4 litri. Acoperiți tigaia, apoi reduceți focul la foarte mic și gătiți până când lichidul este absorbit și orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați orezul să stea, acoperit, 5 minute. Pufați ușor cu o furculiță, apoi transferați într-un castron mare de mică adâncime sau într-o tigaie mare de copt superficială și răciți la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute. Răciți orezul, acoperit, între 8 și 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți 1 litru de ulei într-o oală de 4 litri la foc mare până când termometrul înregistrează 375 de metri cubi F. Aruncați ușor 2 krupuk în ulei, apoi prăjiți până când plutesc la suprafață, se îndoaie și se extind, aproximativ 20 de secunde. Întoarceți krupuk și prăjiți până devine auriu pal, aproximativ 10 secunde, apoi transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Fry Krupuk rămase în 3 loturi în același mod, transferul la prosoape de hârtie să se scurgă, apoi se răcește și rupe în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Împărțiți orezul în boabe individuale cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
5
Încălziți restul de 3 linguri de ulei în wok la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi adăugați șalotă și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Adăugați usturoiul și amestecați 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Adăugați puiul și amestecați până când afară nu mai este roz, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Adăugați creveți, ardei iute și sare și prăjiți până când creveții sunt doar fierți, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Adăugați restul de 1/4 cană de bulion cu ketjap manis și orez și amestecați până când orezul este încălzit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kecap ManisKecap Manis
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
10
Scoateți wok-ul de pe foc și amestecați sosul de pește și scallions până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
11
Serviți nasi goreng pe un platou cu krupuk, felii de castraveți și ouă fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
12
* Disponibil la adrianascaravan.com.
1
Krupuk poate fi prăjit cu 1 zi înainte și răcit complet, apoi păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În912 hrs
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista