Orezul prăjit cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 191 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți la îndemână unt, usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Bok Choy și Kale orez prăjit cu usturoi prăjit, Usturoi Arpagic Creveți Orez Prăjit Cu Chipsuri De Usturoi, și Orez Prăjit Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați orezul și apa într-o cratiță și dați la fiert. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți până când orezul este fraged și apa este absorbită. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când sunt parfumate și ușor rumenite. Se amestecă orezul și se gătește până se acoperă și se încălzește.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este David și Nadia Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.