Orez prăjit cu fixare rapidă
Reteta fast-fix orez prăjit poate fi făcută în aproximativ 12 minute. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 440 calorii. Această rețetă servește 2. Dacă aveți ulei, orez basmati, slănină rashers și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 290 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bol De Orez Prăjit Rapid, Carne de vită și orez cu fixare rapidă, și Pâine Rapidă Rapidă Rapidă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie, apoi introduceți oul. Se lasă să se fixeze timp de 30 de secunde-1 min, învârtindu-se din când în când, apoi se înclină și se feliază fin.
Adăugați slănină și ciuperci în tigaie, apoi prăjiți până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Adăugați mazărea, usturoiul și ghimbirul, apoi gătiți timp de 1 min.
Se amestecă sosul de soia și zahărul împreună. Întoarceți focul, adăugați orezul fiert în tigaie, încălziți, apoi stropiți în sosul dulce de soia. Amestecați oul și serviți imediat, cu mai mult sos de soia, dacă doriți.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Orezul prăjit poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.