Orez Prăjit

Orez Prăjit
Orezul prăjit necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 499 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sos de soia, ouă, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tofu Se amestecă cu orez prăjit, Orez sălbatic prăjit, și Orez prăjit cu sos XO pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ouă; gatiti pana la set, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați bulion, legume și sos de soia în tigaie; se aduce la fierbere. Se amestecă orezul; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți din căldură.
6
Lăsați să stea 5 minute.
7
Se amestecă ouăle fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista