Orez prajit cu lamaie
Orezul prăjit cu lămâie durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți per porție. Acest aperitiv are 187 de calorii, 5 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați sos de soia, orez, mazăre și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 31%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Naut și sparanghel cu orez brun și lămâie Ta, orez prajit cu legume , cum se face orez prajit cu legume | orez s, și orez prajit cu legume , cum se face orez prajit cu legume | orez s.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderență sau wok, prăjiți ceapa și pătrunjelul în unt timp de 1 minut.
Adăugați ingredientele rămase; se prăjește timp de 4-6 minute sau până când mazărea este fragedă și orezul este încălzit.
Vin recomandat: (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Băutură Alcoolică, Sani De Fazan Daca), Categoria De Produse Alimentare, Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Vinul, băutura alcoolică și vinul alb sunt alegeri excelente pentru orezul prăjit. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albii acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Momo Sauvignon Blanc cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Momo Sauvignon Blanc]()
Momo Sauvignon Blanc
Prezintă un nas complex cu arome de fructe tropicale, note erbacee și o notă de cassis. Fermentația naturală adaugă gustului o calitate bogată și texturală, cu note subtile de coajă de lămâie și fructul pasiunii. Finisajul este crocant și uscat. Delicios cu toate tipurile de fructe de mare și salate de vară, sau savurați singur ca aperitiv răcoritor.