Orez prajit cu ghimbir
Orezul prăjit cu ghimbir necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 422 de calorii , 15 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 2 și costă 58 de cenți per porție. Un amestec de ulei de canolan, morcov, ardei gras și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 42% , care este solid. Conopida, orezul brun și orezul prăjit cu legume ,halibutul glazut cu ghimbir și soia cu condiment de piersici și orezul basmati cu iaurt condimentat cu ghimbir sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 1 linguriță de ulei la foc mediu-mare.
Se toarnă oul în tigaie. Pe măsură ce ouăle se întăresc, ridicați marginile, lăsând porția nefiartă să curgă dedesubt. Când oul este complet fiert, scoateți-l pe farfurie. Pune deoparte.
În aceeași tigaie, căliți ardeiul și ceapa în uleiul rămas până se înmoaie.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă orezul, puiul, sosul de soia și ghimbirul. Tăiați oul în bucăți mici; se amestecă în tigaie și se încălzește.