Orez Persan

Orez Persan
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Orezul persan ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 214 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați unt, orez, stafide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tah Dig (Orez Persan), Orez Persan, și Pilaf De Orez Persan.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un cuptor olandez mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați orez; gatiti, amestecand constant, pana cand orezul se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Adăugați următoarele 4 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 20 de minute.
4
Scoateți din căldură; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă ingredientele rămase.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista